Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1422 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
86.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 Min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min
Empanada pastry
45 Min
Date and oat milk
20 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Community fave brown rice salad
55 Min