Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1422 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
86.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic cheesecake
10 godz.
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Vegan Bolognese
50 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Mushroom risotto
30 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Vegan burgers
45 min