
Urządzenia i Akcesoria
Lentilles corail et quinoa au curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon blanc coupé en deux80 g
-
gousses d'ail2
-
de tomates coupées en quatre200 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de curry en poudre10 g
-
de quinoa100 g
-
de lentilles corail100 g
-
d'eau300 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ - 1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
249 kcal /
1039 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja