Lasagne aux épinards et à la ricotta

Lasagne aux épinards et à la ricotta

3.9 460 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • gousses d'ail
    4
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • d'épinards frais
    1200 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de ricotta
    250 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de noix de muscade en poudre à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de lasagne sèches
    12 feuilles
  • de feta coupée en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 441 kcal / 1846 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 19.7 g
Węglowodany 38.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...