Urządzenia i Akcesoria
Fraisier sponge
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 godz.
8 portions
Składniki
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Chocolate fondant cake
40 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Strawberry milkshake
5 min