Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and pistachio madeleines
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
24 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
573.5 kJ /
137.1 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Triple chocolate muffins
20 min
Raspberry and Basil Sangria
40 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Cinnamon Rolls
3 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Pork Adobo
55 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min