Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
TM6

Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes

(Brak ocen)

Składniki

Eieren

  • 2 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Taart

  • 125 g boter, koud, in stukken
  • 250 g bloem
  • 1 ei, medium (53-63 g)
  • 2 el water
  • 1 tl zout

Garnering

  • 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
  • 2 el witte wijnazijn
  • 30 g vers geperst citroensap
  • 1 eierdooier
  • 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
  • 10 g olijfolie
  • 10 g honing
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 1 ½ tl zout
  • 30 g rucola
  • 100 g kerstomaten
  • 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
  • 50 g rode uien, in ringen (1 mm)

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
1332 kJ / 318.4 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
26.9 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
1.4 g
Sód
337.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy