Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 235.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basis karamel
25 分钟
Thaise burgers
30 分钟
Minuut koolsla
10min
Spaanse brunch
1小时 15 分钟
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Rucola taart
Brak ocen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Heksenvingerkoekjes
2h
Tequila 'Refresher'
5 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min