Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 235.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Spinazierisotto met asperges
40 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
BBQ-saus
20 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Vijfzadenbrood
1 godz. 50 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Kruidenboter flatbreads
35 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 dk
Gnocchi Tricolore
35 min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen