Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 120.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Uiensoep
1 godz.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Sunrise smoothie
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Karamelpoeder
1 godz.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Veelzijdige stevige soep
50 min