Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
TM6

Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets

5.0 (1 ocena)

Składniki

Volkoren Paasbrood

  • 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
  • 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
  • 300 g melk
  • 15 g honing
  • 20 g verse gist, verkruimeld
  • 560 g volkoren tarwebloem
  • 1 ei, medium (53-63 g)
  • 50 g boter, in stukken
  • 2 tl zout

Eieren

  • 4 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Opbouw

  • 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
  • 100 g groene slabladeren, gemengd
  • 150 g gerookte forelfilet
  • 30 g vers geperst citroensap
  • vers gemalen zwarte peper

Wartości odżywcze
na 1 sneetje
Kalorie
444.3 kJ / 106.2 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
15.2 g
Tłuszcz
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
2.3 g
Sód
120.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy