Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 115 g wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
- 110 g ui in stukken
- 1 knoflookteentje, gepeld
- 80 g selder in stukken
- 140 g prei in stukken
- 200 g parelgerst
- 1200 g water
- 150 g verse bruine paddenstoelen, in plakjes
- 60 g gedroogde shiitakes, vooraf bevochtigd en gesneden
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper of naar smaak
- boerenbrood
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 916 kJ / 218 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 566 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Borscht
50 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1h 50 min
Lamscurry
1hod.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1hod.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen