Pipirrana au calamar (salade andalouse)

Pipirrana au calamar (salade andalouse)

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de concombre détaillé en dés
    300 g
  • de sel
    6 pincées
  • d'oignon nouveau
    60 g
  • piment vert frais (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts
    ½
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de calamars coupés en lamelles
    500 g
  • de tomates détaillées en dés
    300 g
  • de poivron jaune détaillé en dés
    200 g
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 326.3 kcal / 1370.8 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 1676.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...