
Urządzenia i Akcesoria
Chou farci de tourteau
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Le chou farci
-
d'eau800 g
-
crabe entier frais type tourteau (600 g env.)1
-
de chou frisé4 feuilles
-
d'oignon rouge coupé en deux100 g
-
de cerfeuil frais10 g
-
de noix de saint-jacques180 g
-
blanc d'œuf1
-
de crème liquide 35% m.g.150 g
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu4 pincées
La bisque
-
d'oignon20 g
-
de carotte20 g
-
d'ail1 gousse
-
de céleri branche15 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de concentré de tomate1 c. à soupe
-
de cognac25 g
-
de fond de volaille200 g
-
de crème liquide entière120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
390.5 kcal /
1625.5 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
27.3 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
1395.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
16.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja