Chou farci de tourteau

Chou farci de tourteau

4.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

Le chou farci
  • d'eau
    800 g
  • crabe entier frais type tourteau (600 g env.)
    1
  • de chou frisé
    4 feuilles
  • d'oignon rouge coupé en deux
    100 g
  • de cerfeuil frais
    10 g
  • de noix de saint-jacques
    180 g
  • blanc d'œuf
    1
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    4 pincées
La bisque
  • d'oignon
    20 g
  • de carotte
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de céleri branche
    15 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de cognac
    25 g
  • de fond de volaille
    200 g
    200 g d'eau, et 1 cube de bouillon de volaille
  • de crème liquide entière
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390.5 kcal / 1625.5 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 1395.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 16.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...