![Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6054b943-e152-4821-9838-8dd1cf945bab/Derivates/0673ca7f-4d22-4756-ad00-998eb9f2acd3.jpg)
Wersje kompatybilne
Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 25 g de miel de abeja
- 2 cditas de paprika
- 1 cdita de sal
- 500 g de agua
- 150 g de calabacitas, en rebanadas (1 cm)
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1504.3 kJ / 359.5 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 668 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fajitas de cerdo con cebolla y pimientos salteados
15 Min
Salpicón de pollo
25 Min
Pollo en adobo con puré de plátano
1 Std. 15 Min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Pacholas de pollo con ensalada
40 Min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min
Fajitas de pollo
35 Min
Salpicón de pollo
25 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min