Wersje kompatybilne
Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 25 g de miel de abeja
- 2 cditas de paprika
- 1 cdita de sal
- 500 g de agua
- 150 g de calabacitas, en rebanadas (1 cm)
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1504.3 kJ / 359.5 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 668 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces a la mexicana
30min
Pollo al limón con verduras
40min
Pollo al cilantro
35min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Salpicón de pollo
25min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Carne de res a la jardinera
40min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Ensalada de salmón con arándanos
40min
Filete de res con almendras
30min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 min