Soupe fraise-rhubarbe et verveine

Soupe fraise-rhubarbe et verveine

4.3 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 100 g de sucre roux
  • 2 branches de verveine fraîches
    2 branches de verveine, citronnelle
  • 150 g de rhubarbe coupée en tronçons (2-3 cm)
  • 500 g de fraises coupées en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.3 g
Kalorie 707 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...