![Soupe fraise-rhubarbe et verveine Soupe fraise-rhubarbe et verveine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85834578-23D9-457F-85C8-4F0983AE9D47/Derivates/311C6DE3-C51A-434E-B809-DD95DFD63493.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
lub 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Compotée de fruits d'automne
30 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Compote rhubarbe fraise
35min