![Œufs colorés en rouge brun Œufs colorés en rouge brun](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c5a92f2c-8c90-4b38-ae50-43eb190450ee/Derivates/b424ac85-ac5e-4697-807f-cb7dacc86ba2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu fraises-sureau
3h 15min
Sauce à l'ail
10min
Soupe de potiron
35min
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Sauce béchamel
15min
Confiture de fraises
1u. 5min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Glace au jogourt et à la mangue
Brak ocen
Sauce au curry
5min
Sauce bolognaise
3h 15min