Urządzenia i Akcesoria
Œufs colorés en rouge brun
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
6 œufs moyens (53-63 g) froids
-
400 g de jus de betterave
-
l'eau à remplir jusqu'à la marque 1 l
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
La première bouchée : Poulet et Légumes
15 min
Compote de poires au safran
Brak ocen
Gelée de framboise et citron
45 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en orange
55 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Séré aux herbes
10 min
Magie du sandwich
1 godz. 30 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Confiture de myrtilles
45 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min