Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kouglof rapide
1 Std. 15 Min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Sirop de thé glacé
30 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en jaune
55 Min
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Sauce automnale
10 min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45 min
Concasser du chocolat
5 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Compote de pommes pour les provisions
30 min