Urządzenia i Akcesoria
Œufs colorés en rouge brun
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
6 œufs moyens (53-63 g) froids
-
400 g de jus de betterave
-
l'eau à remplir jusqu'à la marque 1 l
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Knöpflis au fromage
35 min
Tarte au chocolat et ganache au chocolat
1 godz.
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en orange
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Tiramisu fraises-sureau
3 godz. 15 min
Gâteau de Pâques
1 godz. 45 min
Nectar de framboises
10 min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 godz.
Risotto aux bolets
45 min