Boules de Noël, chocolat blanc et banane

Boules de Noël, chocolat blanc et banane

2.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
15 pièces

Składniki

La mousse à la banane
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 300 g de bananes coupées en morceaux
  • 75 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Les coques en chocolat blanc
  • 200 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 50 g de chocolat blanc

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.2 g
Kalorie 641.8 kJ / 153.5 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...