Cheesecake alle pesche con fiori eduli

Cheesecake alle pesche con fiori eduli

4.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
10 fette

Składniki

  • 15 g di gelatina in fogli
  • 150 g di fiocchi di avena
  • 60 g di datteri denocciolati
  • 40 g di olio di cocco
  • 600 g di pesche sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
  • 90 g zucchero
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 200 g di latte
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 - 25 fiori edibili misti, per la decorazione

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 197.3 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 1516.3 kJ / 362.4 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...