Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di birra chiara
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 W260
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 809.6 kJ / 193.5 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 2.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane alla ricotta
3h
Pane bianco
3h
Pane contadino ai cereali
7h
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2小时
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5sa 30 dk
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Ciabattine
3h 30min