Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di birra chiara
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 W260
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 809.6 kJ / 193.5 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 2.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciabattine
3h 30min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Focaccine con rosmarino
2j 30 menit
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Pane alla ricotta
3sa
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4j 30 menit
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane bianco
3sa
Focaccia alle olive (TM6)
2j
Mezzaluna di pane al farro
3sa
Focaccine all'origano
1j 30 menit
Polka (pane francese)
5h