Mattoni di pan di zenzero

Mattoni di pan di zenzero

3.9 9 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 35 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 1 uovo
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 250 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiai di zenzero in polvere
Glassa reale
  • 190 g di zucchero
  • 1 albume
  • ¼ di cucchiaino di cremor tartaro
  • ½ cucchiaino di glucosio

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 40.7 g
Kalorie 12464 kJ / 2979 kcal
Tłuszcz 91.1 g
Błonnik 8.7 g
Węglowodany 494.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...