Pane contadino ai cereali

Pane contadino ai cereali

4.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni

Składniki

Biga
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di acqua
    1305 g
  • di farina tipo 00
    100 g
  • di succo di limone
    30 g
Pane
  • di acqua
    370 g
  • di lievito di birra fresco
    2 g
  • di malto di orzo
    2 g
  • di farina tipo 1
    165 g
  • di farina di cereali
    80 g
  • di farina di carrube
    20 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 161.3 kcal / 674.9 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 33.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 1.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...