
Urządzenia i Akcesoria
Pane contadino ai cereali
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni
Składniki
Biga
-
di lievito di birra fresco1 g
-
di acqua1305 g
-
di farina tipo 00100 g
-
di succo di limone30 g
Pane
-
di acqua370 g
-
di lievito di birra fresco2 g
-
di malto di orzo2 g
-
di farina tipo 1165 g
-
di farina di cereali80 g
-
di farina di carrube20 g
-
di succo di limone30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
161.3 kcal /
674.9 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
33.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
1.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy