Urządzenia i Akcesoria
Pane contadino ai cereali
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni
Składniki
Biga
-
1 g di lievito di birra fresco
-
1305 g di acqua
-
100 g di farina tipo 00
-
30 g di succo di limone
Pane
-
370 g di acqua
-
2 g di lievito di birra fresco
-
2 g di malto di orzo
-
165 g di farina tipo 1
-
80 g di farina di cereali
-
20 g di farina di carrube
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
1.6 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
674.9 kJ /
161.3 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pane senza lievito
19 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane azzimo
1 godz. 45 min
Pane bianco
3 godz.