Pane contadino ai cereali

Pane contadino ai cereali

4.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni

Składniki

Biga
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 1305 g di acqua
  • 100 g di farina tipo 00
  • 30 g di succo di limone
Pane
  • 370 g di acqua
  • 2 g di lievito di birra fresco
  • 2 g di malto di orzo
  • 165 g di farina tipo 1
  • 80 g di farina di cereali
  • 20 g di farina di carrube
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1.6 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 674.9 kJ / 161.3 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 33.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...