Wersje kompatybilne
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
- 40 g mel
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 150 g queijo de cabra fresco cremoso
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g água
- 30 g noz picada
- 30 g mistura de germinados
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelete de frango e pimentos
55min
Lasanha de curgete low carb
45 Min
Omelete de camarão e coentros
35 Min
Lasanha de curgete - TM6
2 godz. 15 min
Gengibre (Modo descascar)
5min
Mini muffins de salmão a vapor
45 Min
Ovos com bacon e pimentos
35 Min
Cuscuz de legumes com lombo de salmão e molho de curcuma
50 min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 Min
Miniquiches de legumes a vapor
40 Min
Fritatas individuais com cebolo
50 min
Salada de pera e bacon com molho de mostarda
20 min