Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe paysanne express
45 Min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Minestrone de légumes verts
1j
Soupe corse
13hod. 15min
Soupe façon couscous
40 min
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe rustique
12 Std.
Potée de haricots blancs aux poivrons
13 godz.
Soupe danoise aux pois cassés
1j