![Soupe de haricots blancs Soupe de haricots blancs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1F8B3750-D454-4655-898F-CE3829C76463/Derivates/54970077-0DD9-42BC-9F6C-69BD4F28A0FD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe au chou
45 Min
Soupe au lait
20 Min
Consommé de bœuf
35 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe rustique
12klst
Soupe de poulet à l'estragon
25 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Tourin à l'ail
25 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.