Pain aux noix

Pain aux noix

4.6 65 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 10 g de sel
  • 100 g de farine de seigle
  • 400 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 320 g d'eau
  • 70 g de noix décortiquées concassées grossièrement

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 363 kcal / 1537 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 59.2 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...