Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 10 portions
- Kalorie
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 140 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Soufflé à l'ananas
35min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Jus acidulé à la pomme
10min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 Min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Jus acidulé pomme-framboise
10min
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12j 30 menit
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min