
Urządzenia i Akcesoria
Glace caramel au beurre salé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
700 g
Składniki
Le caramel au beurre salé (la veille)
-
de sucre en poudre200 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux100 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.50 g
La crème anglaise au caramel beurre salé (la veille)
-
gousse de vanille fendue en deux dans la longueur1
-
de lait entier300 g
-
jaunes d'œufs5
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
299.4 kcal /
1252.6 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
121 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja