Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)

Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)

4.5 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
20 pièces

Składniki

La pâte
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de lait
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le récipient
    400 g
  • de sel
    1 pincée
  • œuf
    1
  • de beurre doux mou
    60 g
La cuisson
  • d'eau
    50 g
  • de sel
    2 pincées
  • d'huile de colza
    1 c. à soupe
  • de beurre doux
    10 g
  • de sucre en poudre
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 126 kcal / 530 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 17.8 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...