
Urządzenia i Akcesoria
Pain au yaourt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 parts
Składniki
-
de beurre pour le moule10 g
-
de farine de blé type 55, et un peu pour le moule400 g
-
d'eau et un peu pour la cuisson200 g
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de farine de seigle70 g
-
de yaourt nature125 g
-
de sel1 - 1 ½ c. à café bombée
-
de sucre en poudre1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
172 kcal /
736 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et viennoiseries
50 Przepisów
Francja
Francja