Urządzenia i Akcesoria
Beetroot ciabatta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
12 slices
Składniki
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
378.2 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
681.2 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai tea powder
10 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Homemade cheese slices
1 godz. 15 min
Spiced pumpkin palmiers
2 godz. 50 min
Flat bread
25 min
Almond thins
25 min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 godz. 15 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min