
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot ciabatta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
12 slices
Składniki
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
162.2 kcal /
681.2 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
27.9 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
378.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Carrot kimchi
Brak ocen
Mayonnaise
5 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Eggless mayonnaise
10 min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
Citrus syrup
25 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min