Brochetas de langostinos, beicon y piña con guarnición de verduras

Brochetas de langostinos, beicon y piña con guarnición de verduras

4.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de cebolla en juliana gruesa
  • 250 g de pimiento rojo en juliana gruesa
  • 20 g de aceite de oliva
  • 24 langostinos crudos grandes pelados
  • 12 lonchas de beicon cortadas por la mitad
  • 24 trozos de piña fresca en dados de 2 cm
  • 30 g de vino tinto
  • 1 - 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1214.1 mg
Białko 30.4 g
Kalorie 1499 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...