Crema de chícharos con calamares y jitomate

Crema de chícharos con calamares y jitomate

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 300 g de agua
  • 400 g de chícharos
  • 800 g de aros de calamar crudos
  • 1 cdita de sal
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 diente de ajo pelado
  • 25 g de jitomate cherry entero
  • 2 pizcas de sal
  • 3 hojas de menta frescas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 28.6 g
Kalorie 1063.8 kJ / 254.2 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...