Pain aux œufs et tomates séchées

Pain aux œufs et tomates séchées

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    40 g
La pâte
  • de romarin frais effeuillés
    2 brins
  • de tomates séchées au soleil
    30 g
  • d'eau
    130 g
  • de lait
    100 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
  • de farine de blé
    500 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Les œufs
  • œufs moyens (53-63 g) froids
    6
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
La finition
  • d'huile d'olive pour le moule
    1 c. à soupe
  • de chapelure pour le moule
    2 c. à soupe
  • de pesto rouge
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273.9 kcal / 1146 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 235.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...