Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di spinaci baby freschi
- 300 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 3 uova
- 70 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 780.5 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Burger di gamberi
30 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1 Std.
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40min
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Pesto di melanzane
10 Min
Crocchette di pesce
1 Std.
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1 Std. 20 Min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min