Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
filtered water plus extra as needed500 g
-
beetroot (red or orange), peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
blood orange juice only (80-90 g - see Tips)1
-
natural yoghurt to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
9.7 g
Kalorie
992.9 kJ /
236.4 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
14.5 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Vegetable purée (sweet potato)
25 min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 min
Mango, kiwi and mint purée (6-9 months)
10 min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 min