Urządzenia i Akcesoria
Pearl barley bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 pieces
Składniki
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
389.1 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
71.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Gluten free flatbreads
40 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Fruit jellies
4 godz.
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min