Urządzenia i Akcesoria
Pearl barley bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 pieces
Składniki
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
389.1 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
71.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Hommus dip
5 min
Nut paste
10 min
Brandy cashew cream
5 min
Gluten free pasta
50 min