Urządzenia i Akcesoria
Prawn stir-fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Stir-fry
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh long red chilli deseeded and cut into halves, to taste½ - 1
-
lime zested and juiced½
-
garlic clove1
-
palm sugar grated (or 1-2 cm cube), to taste1 - 2 tsp
-
sesame oil4 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
raw prawns peeled and cleaned300 g
-
basmati rice120 g
-
water800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds50 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm) then strips cut into halves¼
-
broccolini cut into thirds3
-
snow peas cut into thirds4
-
honey1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onion/shallot green part only, finely sliced, to serve1
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1099.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2453.3 kJ /
586.4 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken and cashews
55 min
Bolognese sauce
40 min
Thai-style fish cakes
30 min
Shepherd's pie
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chicken and almond stir-fry
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min