Urządzenia i Akcesoria
Vindaloo pork
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Curry mix
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
cinnamon quill2 cm
-
whole cloves4
-
cardamom pods2
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves6
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 pinch
-
olive oil1 tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
Pork belly
-
pork belly meat, boned and scored1000 g
-
brown onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
fresh bird's eye chillies trimmed and cut into pieces2 - 3
-
olive oil30 g
-
fresh curry leaves8
-
soft dark brown sugar1 tbsp
-
water1400 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
basmati rice200 g
-
black mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
roasted unsalted cashew nuts toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1024.5 mg
Białko
57.2 g
Kalorie
4119.8 kJ /
980.8 kcal
Tłuszcz
60.6 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Curry lamb cutlets
1 godz.
Chilli beef with lemon feta
30 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Chicken in yoghurt
30 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Beef and coconut soup
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min