Urządzenia i Akcesoria
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Tortillas
-
quinoa50 g
-
chia seeds50 g
-
polenta (cornmeal)50 g
-
sesame seeds2 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
lime juice freshly squeezed (approx. ½ lime)2 tsp
-
water60 g
Corn and coriander salsa
-
water700 g
-
sweet corn cobs husks removed650 g
-
red onion¼
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
avocado flesh only1
-
lime juice freshly squeezed, (approx. 2 limes)30 g
-
sea salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
Shredded beef cheeks
-
boiling water400 g
-
ancho chilli deseeded1
-
fresh coriander including roots3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
beef cheeks trimmed and cut into cubes (3 - 4 cm)900 g
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
cocoa powder2 tsp
-
dark cooking chocolate (optional)30 g
-
water120 g
-
Meat stock paste1 tbsp
-
peanut butter3 tsp
-
tomato paste3 tsp
-
lime juice freshly squeezed, (approx. 2 limes)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
560.1 mg
Białko
54.3 g
Kalorie
2653 kJ /
631.5 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Boozy iced coffee
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min