Urządzenia i Akcesoria
Tamarind paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried seedless tamarind (see Tips)400 g
-
boiling water1100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
133 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
2925 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
20.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
155.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic oil
25 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Butter chicken
55 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Biryani
1 godz. 25 min
Curried chicken rasam
50 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Chicken korma
45 min