Urządzenia i Akcesoria
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
10 portions
Składniki
Ice cream
-
oat milk500 g
-
coconut cream200 g
-
coconut sugar100 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt1 pinch
Crêpes
-
plain flour250 g
-
baking powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
eggs2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
vegetable oil60 g
-
water (see Tips)500 g
Assembly
-
pure maple syrup to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.5 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1204.3 kJ /
286.7 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Butter Spread
5min
Hemp milk
5min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Spiced red wine pears
45min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Nut and seed butter
10min