Urządzenia i Akcesoria
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
10 portions
Składniki
Ice cream
-
oat milk500 g
-
coconut cream200 g
-
coconut sugar100 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt1 pinch
Crêpes
-
plain flour250 g
-
baking powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
eggs2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
vegetable oil60 g
-
water (see Tips)500 g
Assembly
-
pure maple syrup to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.5 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1204.3 kJ /
286.7 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and nut biscuits
55 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Gluten free pizza base
35 min
Seeded sausage rolls
50 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Falafel crackers
40 min
Nut and seed butter
10 min