Urządzenia i Akcesoria
Gluten free plain flour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
white quinoa200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour100 g
-
cornflour200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
28 mg
Białko
58.6 g
Kalorie
9660.9 kJ /
2309 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
66.4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
399.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free baking powder
5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min