
Urządzenia i Akcesoria
Massa cremosa de espelta com espargos e morangos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 dose
Składniki
-
chalota30 g
-
azeite20 g
-
espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)6
-
morangos cortados em metades5
-
água170 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. sopa de
-
massa tipo fusilli de espelta80 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
536 kcal /
2243 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
20 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas favoritas
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia