Massa cremosa de espelta com espargos e morangos
TM6 TM5

Massa cremosa de espelta com espargos e morangos

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g chalota
  • 20 g azeite
  • 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
  • 5 morangos cortados em metades
  • 170 g água
  • 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
    lub 1 cubo de caldo de legumes
  • 80 g massa tipo fusilli de espelta

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2243 kJ / 536 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
7 g
Sód
20 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy