Urządzenia i Akcesoria
Creme de ervilhas com lulas e tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
-
água300 g
-
ervilhas congeladas400 g
-
argolas de lulas800 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite30 g
-
dente de alho1
-
tomates-cereja25
-
sal2 pitadas de
-
folhas de hortelã3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
28.6 g
Kalorie
1063.8 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas favoritas
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Perca com crosta de café
30 min
Tarte flambée de trigo sarraceno com legumes, gorgonzola, molho picante e mel (sem glúten)
Brak ocen
Burrito bibimbap
45 min
Massa com abóbora e couve kale
45 min
Bao de jaca
1 godz. 40 min
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35 min
Sopa de frango asiática
45 min
Creme de tomate
40 min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1 godz. 10 min
Risoto de alcachofra
30 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 godz. 20 min