Cannelloni di quinoa al ragù di tacchino (senza glutine)

Cannelloni di quinoa al ragù di tacchino (senza glutine)

4.4 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Crêpes di quinoa (senza glutine)
  • 250 g di bevanda a base di soia non dolcificata
    250 g di bevanda a base di mandorle, non dolcificata
  • 100 g di farina di quinoa
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
Ragù di tacchino
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 30 g di carota a pezzi
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 400 g di tacchino macinato
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di acqua
    100 g di vino bianco
Besciamella (senza glutine)
  • 500 g bevanda a base di soia non dolcificata
    500 g di bevanda a base di mandorle, non dolcificata
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di farina di quinoa
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 38.7 g
Kalorie 1008 kJ / 480 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 24.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...