Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'amandes décortiquées entières
- 150 g de farine de riz, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre de canne complet
-
30
g de beurre doux
lub 30 g de margarine végétale bio - 1 œuf
- 10 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1581.7 kJ / 350.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 46.3 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Charlotte aux poires sans gluten
7h 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 menit
Pain sans gluten à la châtaigne
2j 30 menit
Madeleines sans gluten
1j
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min
Pâte brisée sans gluten
5 min