
Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de cerneaux de noix75 g
-
d'oignon coupé en quatre100 g
-
d'eau650 g
-
de pancetta en tranches, coupées en morceaux160 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de pâtes sèches, type spaghetti350 g
-
de ciboulette fraîche ciselé1 bouquet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
731 kcal /
3059 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja