One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette

One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette

3.8 538 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de cerneaux de noix
    75 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'eau
    650 g
  • de pancetta en tranches, coupées en morceaux
    160 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    350 g
  • de ciboulette fraîche ciselé
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 731 kcal / 3059 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...