Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de cerneaux de noix
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 650 g d'eau
- 160 g de pancetta en tranches, coupées en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3059 kJ / 731 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Gnocchis à la carbonara
15min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min
Pipe rigate gratinés
1h
Pâtes au gorgonzola
40min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Timbale milanaise
55min