One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
TM5

One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette

3.8 (488 ocen)

Składniki

  • 75 g de cerneaux de noix
  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 650 g d'eau
  • 160 g de pancetta en tranches, coupées en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3059 kJ / 731 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
42 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy