Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons

Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons

4.5 164 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

Les cuisses de dinde à la moutarde
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à soupe
  • de moutarde forte
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de sauce de soja
    3 c. à soupe
  • cuisses de dinde, avec la peau
    2
Le riz aux champignons
  • gousse d'ail
    1
  • de riz basmati
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de champignons de Paris frais émincés
    600 g
  • de crème fraîche
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749 kcal / 3121.3 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 96.8 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1940.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...