
Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide7
-
de chair de melon (2 melons env.)900 g
-
de miel de lavande (voir "Conseil(s)")60 g
-
de yaourt au lait de brebis450 g
-
de menthe fraîche en sommités10 petites feuilles
-
de pignons de pin30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
132.4 kcal /
556.6 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
12.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja