Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons

Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons

2.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
    7
  • de chair de melon (2 melons env.)
    900 g
  • de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
    60 g
  • de yaourt au lait de brebis
    450 g
  • de menthe fraîche en sommités
    10 petites feuilles
    10 petites feuilles de lavande fraîche, en sommités
  • de pignons de pin
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 132.4 kcal / 556.6 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 15.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 12.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...