Tarte briochée ricotta et fruits rouges

Tarte briochée ricotta et fruits rouges

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 parts

Składniki

  • de beurre demi-sel en morceaux
    20 g
  • de lait
    50 g
  • de levure boulangère sèche
    ½ sachet
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    130 g
  • de sucre en poudre et 1 c. à soupe bombée pour la finition
    25 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    ½ c. à café
  • de ricotta
    150 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de sucre glace
    20 g
  • de framboises
    100 g
  • de myrtilles
    100 g
  • de fraises coupées en quatre
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 321 kcal / 1305 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...