Pan de coco y nueces de macadamia

Pan de coco y nueces de macadamia

3.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • de aceite de coco
    1 cucharadita
  • de nueces de macadamia
    140 g
  • tiras de piel de limón (sin parte blanca)
    4
  • de coco fresco pelado en trozos de 2-3 cm
    230 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de bicarbonato
    1 cucharadita
  • huevos L (63-73 g)
    5
  • de zumo de limón
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharadita
  • de semillas de sésamo negro
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 657 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...