Pan de coco y nueces de macadamia

Pan de coco y nueces de macadamia

3.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • 1 cucharadita de aceite de coco
  • 140 g de nueces de macadamia
  • 4 tiras de piel de limón (sin parte blanca)
  • 230 g de coco fresco pelado en trozos de 2-3 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 5 huevos L (63-73 g)
  • 1 cucharada zumo de limón
  • 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
  • 1 cucharadita de semillas de sésamo negro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 657 mg
Białko 5 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...