Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Para rebozar
- 50 g de semillas variadas (sésamo, lino, amapola, pipas de girasol, etc.)
Masa
- 3 huevos
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de semillas de lino
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de psyllium
- 30 g de harina de coco
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.4 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 606.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Panecillos de lino y chía
40 Min
Pan de nueces
55 Min
Pan de coco y nueces de macadamia
2 Std.
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 godz.
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Corona de coliflor y almendra con cherrys, mozzarella, beicon y albahaca
35 Min
Pizza con masa de brócoli
1 Std.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min