Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Para rebozar
- 50 g de semillas variadas (sésamo, lino, amapola, pipas de girasol, etc.)
Masa
- 3 huevos
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de semillas de lino
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de psyllium
- 30 g de harina de coco
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.4 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 606.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de lino y chía
40min
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1h 20min
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1 godz.
Granola de trigo sarraceno y cacao
2h 45min
Crackers de arándanos y coco
2 godz. 15 min
Brownie con helado de queso cremoso y frutos rojos
50min
Tortitas Low carb
20min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 godz. 30 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan 100% trigo sarraceno
2 godz.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Carrot cake de almendra sin gluten
2 godz. 30 min