![Dátiles con frutos secos y chocolate Dátiles con frutos secos y chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2879c2998b1da6543096947a0a90fbbb/Derivates/c7a4841f2cb1b64aa0608ac666fe55db110a822e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de dátiles sin hueso (aprox. 16 unidades)
- 60 g de nueces en mitades (aprox. 16 mitades)
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 16.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de nueces
55 Min
Hummus de zanahoria
15 Min
Chapatis con emulsión de zanahoria
40 Min
Rollitos de pepino con ensalada de huevo y salmón ahumado
40 Min
Crackers de arándanos y coco
2 godz. 15 min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Nidos de fideos crujientes
45 Min
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
40 Min
Crêpes de espinacas rellenas de farsa de pollo
35 min
Carrot cake cookies
35 min
Fritos de pollo, zanahoria y calabacín
35 min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.